Sunday, April 17, 2011

iPad 2...

stat minat benda alah ni masa aku g KSL City..
time tu,kat dlm lif..
ada sorg bdk ni,ngah main2 game kat mende alah ni..
time tu xtau lg menda alah tu nama iPad,huhu..
then,bila da tau namanya iPad,trus rasa nak sambar satu,hehehe..
then,bgtau MR..
dia kata,bt ot byk2 bulan ni,then g bli..
so,aku pon beria lar nk ot..
br dpt 48 jam ot,MR da kata,pasni off day,rest je kat umah,xpyh ot da..
so,td masa dok lepak2 tgk tv,aku pon wat muka skupang tnya lar dia..
"klu aku xot,mcm na nk bli iPad?"
nk tau dia jwb pe?
"xpe lar..t dia dpt gaji,dia blikan..rehat je lar kat umah..wat thesis tu bg abeh"
aku dgr je,trus senyum smpi telinga..
bkn apa,leh dpt iPad tanpa perlu bekerja keras..
(ABANG,tq tau..mmg sgt syg abg...)



No comments: