Friday, April 29, 2011

mcD..

pg td,pas keje,kul 1430 aku da tercongok kat CS sorg2..
mula2 g MACHINES,tnya sal iPad 2..
pastu mcm lapar..
tggu MR blik keje kul 1500 rasa mcm lmbt lak..
(aku pon spatotnya kul 1500 br blik tp blah awal td,hehehe)
trus decide nk g tapau mcD mc value lunch..
order 1 set big mac lunch for MR,his peberet..
1 set double cheeseburger for me..
tapau je..
masa 'minah mcD' tu pack aku pnya order,
aku da tnya da burger mana..
tp dia dgn kereknya jwb kat dlm paper bag skali dgn fries..
so,bila aku nk double check,dia tarik paper bag tu,dia ckp mmg ada..
dia trus mskkan dlm plastik bag..
aku pon mls nk check da dia konfiden sgt..
smpi kat umah,ngah lapar giler
nk mkn je tgk2 xda pon burger..
yg ada fries dgn air ja..
hangin satu badan aku..
trus kol store mcD tu..
bkn nk mrh ,cuma nk bgtau ja..
pastu dia kata dlm masa 15 minit dr time aku kol dia antar..
aku pon bg lar alamat umah aku..
pas sengah jam,xsmpi2 lg,aku kol lg..
dia kata aku bg alamat salah..
pdhl da btl tp sebabkan flet aku sewa ni mmg 1 blok,dia konpius bila aku xbg no blok..
da tu,bkn nk kol aku blik pon..
aku leh sabar lg pas dia kata 30 minit dia antar..
aku tggu lg..
tp smpi kul 1730 pon xsmpi2..
aku da fed up coz MR yg sgt lapar smpi tertidor tggu burger..
aku kol lg skali,trus arr marah store manager tu..
pastu dia gerenti akan antar dlm 15 minit..
pas 15 minit,mmg dia btl2 antar..
siap dgn air,fries n xtra big mac lg..
memula xmau amek gak sal aku cuma nk burger ja..
tp dia kata itu sbg tanda minta maaf..
aku amek je lar..
rasanya pas ni mmg xkan g da mcD cs tu..
huhuhu..



No comments: