Sunday, April 17, 2011

my little heaven..

aku dgn MR xbercadang dok JB,
tp kitorg da bli umah kat jb..
rmi yg cakap,watpe bli umah kat jb klu xmau dok jb?
aku pon xtau nk jawab..
yg pasti,aku cuma nk pindah dr umah yg aku sewa skrg..
so,utk mengelak dr pindah umah berkali2 (aku da pindah 6 kali slama 3 thn ni )
aku pon ajak arr MR bli umah kat jb..
siap niat lak tu..
bila2 masa nk pndh kuar dr jb,klu da xmau umah ni,
kitorg akan let go ja..
bila diingat blik,mcm2 dugaan kitorg tempuh utk bli umah ni je..
smpi MR give up..da nk cr umah lain..
tp aku sgt ska umah ni..
bkn landed property tp aku still ska sgt..
skrg ngah tggu kunci je utk msk umah..
kunci tu suppose dpt awal bulan ari tu..
tp sebab ada problem dgn dokumen,
kena tggu lg...
xpelar,kitorg da tggu since posa last year lg..
y not tggu lg another week kan?
hope t da dpt kunci,kerja2 merenovate umah tu xkan masa yg lama..
da xsabar sgt2 da nk move out dr umah skrg ni..

ni lar kawasan perumahan yg aku bli tu..umah aku unit C6..

ni ruang tamu..kecik je..view dr level brapa ntah pic ni..
umah aku level 3 je...

pic dr google




No comments: