Saturday, May 28, 2011

bergaduh...

dua ari lepas g holiday plaza dgn MR..
nk g tukar housing hp sony ericsson beliau..
dah terlanjur ke HP, MR trus ajak g bli game PS3..
kitorg slalu g kdi kat HP ni..
dah baik pun dgn owner kdi tu..
diorg ni chinese..
husband and wife rasanya..
xpenah tnya lak..

sementara ngah tggu game2 tu mendownloadkan diri..
aku ni dgn ramahnya berborak lar dgn owner pompuan tu..
masa ngah berborak tu leh lak amoi tu tnya kat aku..
aku dgn MR mesti xpenah bergaduh kan..???
gelak besaq aku dgr soklan dia..
aku pon jwb kat dia..
klu gaduh2 mcm wrestling tu blom penah lar..
tp klu bertengkar tu ada gak tp jarang..
aku pon jwb lg kat dia..
"kitorang xbergaduh pasal xda sebab pon utk bergaduh"
hehehehehe...

pada pendapat aku, klu da suami isteri tu..
xbyk pun mesti ada gak bertengkar skit2 sekali sekala..
bak kata p.ramlee "sedangkan lidah boleh tergigit, inikan pula suami isteri" 
kan..??
tp aku sgt bersyukur dpt suami penyabar mcm MR..
dah lar very helpful..
hehehehe..
best sgt dpt suami mcm Mohd Radzi ni..
"sayang abang sangat2"


No comments: