Sunday, May 8, 2011

flight or bus??

aku da decide nk blik kulim 19hb ni..
cuti 3 ari ja..
so, dpt lar rehat2 kat kulim dr 19hb - 24hb..
mula2 kitorg plan nk drive je blik kulim..
tp sian lak kat MR..
ye lar, dia bkn bg aku drive klu g mana2..
jd 'mem' je kat sebelah..
so, dgn sedikit keprihatinan aku..
kitorg plan nk naik flight je..
jimat masa dan tenaga..
duit pon jimat gak..
ada org tnya, knp aku xmau naik bas..
aku senanya bkn belagak xmau naik bus..
cuma aku rasa naik flight lg cepat..
ye lah, harga tiket bus dgn flight lebih kurang ja..
aku ni ada masalah skt belakang lak tu..
so, bila naik bus lama2, mula lar nk jd mcm org tua..
hukhukhuk..
xsabar da ni..
nk blik tgk anak sepupu..
last tgk dia masa ari dia lahir..
skrg dia da hampir 6 bulan kot..
xpenah da tgk dia pas tu..
nk jumpa tok gak..
blik ni dpt lar g wedding ayu kat tmn kenari..
lain2 wedding smua time cuti skolah..
mmg xdpt lar nk join..




No comments: