Monday, May 9, 2011

how we enjoy our life...

semalam borak2 dgn kwn opis..
she's da 40++ i guess..
dia tnya, bila nk ada baby?
aku pon ckp kat dia..
bkn xmau tp blom rezeki aku..
pastu dia tnya, MR xckp apa ke lmbt pregnant..
kot MR sunyi ke kat umah..
ye lar, da ber2 je..
aku rasa dia nk ckp, MR xbosan ke tgk muka aku ja ari2..
tp dia xsmpi ati lar kot..
aku bgtau kat dia..
stakat ari ni, aku bersyukur sgt2 dpt suami mcm MR..
Alhamdulillah..
dia blom lg lar bosan dgn aku..
blom lg rasa aku lmbt pregnant tu satu kekurangan aku..
sebabnya mudah ja..
kitorg tau mcm na nk enjoy our life together..
tau apa aktiviti yg kitorg bleh wat bila berdua..
and aku rasa klu da ada anak nnt ntah2 kitorg da xleh bt smua ni..
lmbt or cepat ada baby dlm perkahwinan bkn masalah aku rasa..
as long we know how to enjoy our life with each other..
hal anak bkn jd isu da..
apa pon, aku ucap tima kaseh kat akak tu..
sal concern dgn life aku..


No comments: