Tuesday, May 10, 2011

mood...

ari ni mood sgt xbaik..
mood mcm taik..
jumpa org mcm taik gak, tu jd mcm ni..
kes nya mcm ni..
kat opis aku ni kan pyh nk parking keta..
so, aku pon g lar jumpa tn umah aku..
dia merangkap PPK kat tempat aku..
aku nk share lar lot parking tu dgn dia..
tp yg geram sgt tu..
org yg uruskan parking lot tu mcm hampeh..
mcm2 alasan..
xbg aku share..
mmg geram tol..
kang park keta merata..
gamaknya dpt suart cinta PDRM lar..
aku pliks tol..
hal kck2, knp lar nk besar2kan..
bg aje lar..
da owner xkesah..
haiissh..
klu ada hasad dengki tu xleh nk watpa da..


No comments: