Wednesday, May 18, 2011

sector double 9


ni lar my gang masa skolah SMKK..
dr form 1 -  form 3..
kelas  AG1..
kelas bahasa arab gitu..
kitorg namakan grup kitorg SD9..
stand for sector double 9 lar..
xtau lar mcm na leh tertubuhnya gang ni..cewahh ayat..
tp kitorg masa tu mmg slalu sama2 lar..
siap pnh celebrate anniversary grup lg,hehehe..
mai nak ceta serba sket sal kitorg ni..

dr blakang kiri nama dia Noor Dalila..
blom kawen lg..
masih blajar kat KLMU..
da ada bf da..
skrg dia da kurus..
means kurus dr masa blajar dulu..
brapa bulan xmkn nasi utk kurus..
mmg tahniah lar babe..

sebelah Dalila lak nama dia Shazwani Farhah..
dia ni muda setahun dr kitorg..
dia dulu lompat kelas..
kira bdk pandai lar ni..
mmg bijak pandai pun lar..
skrg ngah further study kat UK..
single kembali kot skrg ni..
apa pun, hope dia berjaya tamatkan pelajarannya dgn cemerlang.
ada gak plan nk g bercuti dgn MR kat tmpt dia blajar tu..
insyaAllah..

yg pki spek tu nama dia Siti Norain..
dia ni da kawen..
mommy to be..
tahniah..
walaupon aku yg nikah dulu tp rezeki lebih kpd dia dan suami..
dia ni ex-UiTM perak..
skrg kerja sbg akauntan kot kat seberang perai..
tahniah ye mommy..

sebelah ain tu aku ler, hehehehe..
NEXT...

sebelah aku tu Nurul Nadia..
dia ni ex-UM..
mmg pandai akaun lar..
masa kat matriks siap dpt 4.0..
skrg keje kat damansara..
akauntan HQ metroparking..
bujang lg kot..
jarang ceta sal bf dia kat kitorg..
huhuhu..

dr depan kiri lak nama dia Norsadila..
kitorg pggl kak la ja..
skrg blajar kat UKM..
dia ni mmg pandai sgt bahasa arab..
rasanya masa pmr dulu dia dpt A..
mmg layak lar dia jd ustazah nnt..
ckp pun lemah lembut ja..
matured..
aku xtau lar da berteman ke blom..
segan nk tnya, hehehehe..

yg sebelah kak la ni nama dia Nooriha..
dia skrg keje kat Kl gak..
kat Exim bank..
dah berpunya..
nk tau lebih sal dia, jengah lar blog dia ni..
hehehehe..

yg dpn tu lak nama dia Nor Nazirah..
skrg keje kat Hotel sri Malaysia, Kulim..
org kuat hotel ni..
sgt busy orgnya..
mmg pyh lar klu nk jumpa dia saja2..
hehehhehe..
dia pon akauntan gak..
dulu blajar kat KYM, Melaka..
solo lg pdhal muka cun..
memilih sgt kot, hahahaha..

yg last skali tu nama dia Nor Atikah..
dia ni pon akauntan gak..
dulu blajar kat UKM..
skrg kerja kat Perda..
dia ni lg lar aku xtau da berteman ke blom..
sgt pendiam orgnya..

ni lar serba sedikit tentang grup kitorg..
br aku pasan..
majoriti kerja akuntan kan?
maklumlar, masing2 pandai maths, ehhehehehe..
apa pun, aku doakan yg terbaik buat semua..
semoga kita dpt berkumpul lg mcm dulu..
skrg susah nk jumpa coz msg2 ada life sndri..
sgt happy tgk semua berjaya dlm kehidupan..
Alhamdulillah..

hapdate :: kak la da abeh stadi kat UKM..
bakal guru lagi..
tahniah kak la..


No comments: