Friday, May 27, 2011

x brapa nak sihat..

dah 2-3 ari badan rasa sengal2 je..
rasa xsdap sgt..
tido pon xbrapa nk lena..
asyik sedar2 je..
huhuhu..
dgn selesemanya...
haaaiish..
ari ni MR lak berjangkit..
dia kata kepala dia sakit mcm ada benda berat hempap kepala dia..
sian tgk dia..

blik je keja pg td, g byr bil n duit umah..
pastu g giant, bli brg2 nk masak.
dpt lak isteri yg malas..
awal2 da bgtau xmau masak ari, sakit badan..
huhuhu..
mmg btl2 sakit badan 2-3 ari ni..
so, smpi je kat umah, dia trus masak..
unipom pon xtukar..
aku lak trus mandi..
pastu ada gak tolong2 MR masak..
da siap masak, kitorg makan, lepak tgk tv..
MR pnya letih smpi tertidur smbl duduk kat dpn tv..


aku kejutkan dia masuk tdo dlm bilik..
maghrib kejutkan dia n then dia trus tdo smpi kul 2230..
sebab mlm ni keje, trus kejutkan dia siap utk dtg keja..
nmpk dah ok sket td..
bsk rest day, nk suruh dia rehat puas2 kat umah..

besok kawan dr kedah dtg..
nk bwk dia jejalan kat jb ni..
dia kata dlm kul 1400 br smpi..
sblom 2200 da kena antar kat airport..
mlm ni kena tdor siap2 lar, heehehe...


image sekadar deco..


No comments: