Friday, June 17, 2011

alahan ke?

aku br blik dr klinik..
xda wat check up apa pun..
cuma amek ubat tahan muntah je..
bkn apa, dr pg td makan je apa pun, smua nk keluar blik..
aku ceta kat doc tu, dia kata aku dah mula kena alahan..
alahan ke?
ntah lar..
td doc tu check manual coz black out td kt klinik tu, dia kata ari ni genap 6 weeks..
selasa dpn dah kena wat buku merah.. 
tp blom lg kot nk g wat..
tggu lar smpi hjg bln ni..
lgpn badan mmg rasa lemau sgt..
sian kat MR..
bsk lusa da nk pndh umah..
so, dia sorg je kena kemas, cat umah..
aku nk teman pun xlarat, apa lg nk tolong dia..
huhu..
sian sgt2..

No comments: