Wednesday, June 1, 2011

beloved brothers


ni lar adik2 kesayangan aku..
yg kecik tu nama dia Mohammad Syafizul Daniel..
yg besar tu nama dia Mohammad Syafiq Fitri..
meh nk ceta sket sal diorg ni..
stat dgn syafiq @ apit..

apit lahir pada 27 april 1990 bersamaan 1 syawal..
dia lahir ngam2 pas semua umat islam solat sunat aidilfitri..
lahir kat umah ja..
sbb tu my mom letak nama fitri tu..
dia skrg belajar kat PUO..
smbg wat diploma..
sblm ni da ada sijil dr PTSB..
dia anak yg sgt baik n rajin..
sgt xbyk karenah..
sapa2 yg jumpa dia for the first time, mesti akan ska dgn dia..
beza umor kitorg 4 taun..
so,penah lar skolah sama2..
aku slalu berdoa semoga dia berjaya dlm hidup dia..

ok, skrg ceta sal syafizul @ pijon..
dia lahir pada 16 oktober 2001..
skrg da darjah 4 da..
tiap2 taun tukar kelas..
dr no 3-2-1-2..
hehehehe...
dh hampir qatam quran da..
minat sains sgt2..
semua bnda nk wat eksperimen..
keletah dia yg bt kitorg slalu gelak..
maklumlar dia the youngest..

aku sgt manjakan adik2 aku..
smpi my mom penah ckp yg aku keja utk abehkan duit aku kat adik2 aku..
aku pun xtau knp..
tp apa je yg diorg nak, aku akan ikhtiar utk tunaikan..
sbb tu my mom slalu marah kat aku, hehehe..

apa pun aku sgt syg kat diorg dan doakan yg terbaik utk diorg..

kakak sayang apit dgn adik.

No comments: