Saturday, June 25, 2011

kami dah pindah...

kitorg dah pindah masuk umah kitorg 2 ari lepas..
sgt terhutang budi dgn my mom..
w'pun xbrapa nak sehat, sggp turun jb semata-mata nak tolong kitorg berkemas..
kalau xda dia, mmg smpi ari ni rasanya blom setel berkemas lg kot..

kul 0930 nnt my mom akan blik kulim dah..
adik skolah ahad nnt..
so, kena lar blik bsk..
lgpun adik dah 2 ari ponteng..
dia mmg rapat dgn aku..
so, bila dia tau mak nak mai jb, dia pn kalut lar nk ikot..

pas ni umah ni akan sunyi blik lar pas diorg blik..
serius, skrg pn dah mula rasa sedih dah..
mcm nk ikot je dia blik..
tp aku ada t'jwb kat sini..
nak xnak kena tggu je cuti nnt utk blik ke kulim..

ok lah..nak teman MR wat keje sket..
daaaa..

dah byk entry aku post tanpa image kan?
agak malas skrg..
huhuhu...

No comments: