Thursday, July 7, 2011

cucuk sana..cucuk sini...haaaisshhhh...

semalam, aku kena g klinik utk minum air gula..
biasalah, mak aku ada kencing manis..
so, diorg pn nk tgk lar aku ni waris ke idak penyakit rakyat malaysia tu..
so, kul 10 mlm sblmnya aku da stat puasa..
kul 0830 pg smpi kat klinik..
register..
kul 0845 masuk bilik amek darah dulu..
masa amek darah tu 2-3 kali cucuk tapi uratnya xda..
huhuhu..
lastly nurse tu amek darah kat area jari..( nk bgtau tmpt spesifik xpndi, huhuhu)
then minum lar air gula tu..
2-3 kali shoot je..
hheheheh..
pas tu aku blik umh dulu, tdo..

kul 1045 pg dtg blik klinik..
amek darah lg..
then perkara yg sama terjadi..
cucuk sana..cucuk sini..
xjumpa gak uratnya..
dah lebam2 tgn aku kiri kanan..
blik je umah pas da setel smua tu, trus menangis..
mata rasa gelap je..
huhuhu..
sian kan?
hope pas ni xjadi da kes mcm ni..

No comments: