Sunday, October 23, 2011

happy birthday MR..

22.10, birthday MR aka MOHD RADZI..
suami saya lar ni..
hehehe..
xda apa yg spesel pn utk celebrate besday dia..
kad pn xbli..
smlm kitorg keje mlm..
so, smlm sblm dtg keje aku blnja dia mkn dah..
pastu tapau makanan sket bt blnja kwn2 opis mkn..

pg td, pas bgn tdo, blnja lg MR mkn..
mkn nasi ayam penyet kat lc catering je..
dia yg pilih nk mkn kat situ je..
after makan, aku ajak dia g salun..
wat spa rambut..
hehehehe..
ye lah, ajak tgk wayang xmau..
ajak bt apa2 pn xmau..
so, aku terpaksa lar paksa dia g salun..
konon aku nk cuci rambut..
then aku suh dia wat spa rambut skali..
hehehehe..

pas tu, blik umah, dia tdo je..
smpi ptg..
mlm dh plan nk blnja dia dinner kat yew's cafe..
tp ada plak bola game selangor-ganu..
tgk game dulu lar..
pas abeh game, kena siap2 nak g OT lak mlm ni..
aku dgn MR sama2 OT..
sblm g opis, dia kata nak mkn nasi..
xkan nk g yew's cefa nk mkn nasi kot kan?
so, aku ajak g gazebo je lah..
mkn asam pedas..
my treat lg..
hehehehe..

pas makan, trus dtg opis..
so, xda apa yg spesial pn utk besday kali ni..
kad xdpt nak bli coz xpnh ada chance kuar sorg2..
klu kuar berdua pn xpnh jejalan sorg2..
huhuhu..
kek pn xda..
nk masak badan lak lemau..
hope dpt bg something gak kat MR as besday gift w'pn lmbt..

buat suami dan abah kpd our son,
" saya dan anak doakan abg sentiasa sihat, pjg umur, murah rezeki dan bahagia dgn saya dan anak dlm hidup abg..hope abg akan jadi insan yg taat kpd Allah, ibubapa serta suami dan bapa yg penyayang buat saya dan anak-anak kita"


No comments: