Wednesday, October 19, 2011

minggu yg busy..kot..

24hb ni ada appoinment dgn KKIA utk minum air gula lagi..
part minum tu blh trima lagi..
tp part kena cucuk sblm and selepas minum tu yg xblh terima tu..
xtahan sakit lar..
huhuhu..

27hb dpt arahan kena g pej kastam batu pahat utk perhimpunan mesra lak..
MR pn kena g..
bkn kitorg je,tp smua staf operasi 24 jam semua cawangan yg off day ari tu kena join..
aku mmg xdpt lar nak join majlis2 rasmi mcm ni..
ye lar, t smua org pki unipom, aku nak pakai baju apa lak kan?
mmg idak ler..

28hb ada kursus keibubapaan kat KKIA lak..
ari tu masa check up aku register..
nak g suami isteri..
maklumlah, anak pertama..
byk yg kena belajar..
so, mmg excited gak nak join..

busy kan jadual aku next week..
heehhhee..

No comments: