Tuesday, October 18, 2011

nak train baby tdo mlm..

rasanya bila nak masuk 24 weeks ni dah blh kot ajar baby tdo waktu mlm..
skrg ni baby mcm tdo siang hari..
bila mlm je, baby sgt aktif..
so, rasanya dah kena train baby tdo mlm dah..
tkt nnt bila bersalin, baby xmau tdo mlm lak..
susah lak mam n abah nnt, huhu..

Alhamdulillah..
slps susah ati pikir sapa nak jaga baby bila dah lahir nnt time keje..
last week, kitorg dah jumpa BS utk baby..
dia ni isteri kwn 1 jbtn kitorg..
muda lg..
baru 23 umor dia..
anak sorg, girl..
nak masuk 2 tahun dah..
so, nnt blh lar antar baby kat dia..
umah pn xbrapa jauh dr umah kitorg..
senang lar..
dr opis pn xbrapa nak jauh..
klu free, blh lar blik g jenguk baby..


No comments: