Wednesday, October 12, 2011

sangat happy..

tadi g check up kat Hoo Specialist Maternity & Surgery..
sgt bes doc Hoo tu..
td scan baby, mcm2 dpt tgk..
baby pn pandai je tgk skrin..
so, dpt tgk muka baby dgn jelas..
muka baby mcm abah dia..
hidung, mulut pn mcm abah dia..
mata je mcm mama dia..
comel sgt..
td dpt gak tgk baby nyer bebird..
so, mmg dah kompem tadi baby boy..

td check uri, ok..
check air pn ckp..
xlbh,xkurang doc kata..
sgt baik..
kepala baby pn kat bwh je..
berat baby tadi 420g..
hari ni baby dah 22 weeks 6 days..
so, berat yg sesuai dgn usia..
hope baby akan sentiasa sihat sempurna sehingga saat di lahirkan..


5 comments:

Anonymous said...

aku tumpang gembira dgn perkhabarn demi perkhabrn dr blog ko nih...hehee...sgt hapy kan nk jd ibu..xsbr jgk nk melalui detik indah 2..belom rezeki..semoga Allah memberi jgk walau seorg kepda aku kelak..amin..

Bui Junaidi said...

seronoknya perasaan ms ni kan..mesti x sabar nak tengok wajah baby tu nnt

Sheila Radzi said...

kak bui: mmg seronok sgt2..smpi ckp kat suami, lagi seronok dr masa kitorang bernikah dulu,hehehe..apa pun mmg bersyukur ada peluang nak rasa semua ni..klu Allah x izinkan, mmg saya dgn suami xkan rasa segembira mcm ni..

Sheila Radzi said...

kak bui: mmg seronok sgt2..smpi ckp kat suami, lagi seronok dr masa kitorang bernikah dulu,hehehe..apa pun mmg bersyukur ada peluang nak rasa semua ni..klu Allah x izinkan, mmg saya dgn suami xkan rasa segembira mcm ni..

Sheila Radzi said...

anonymous: sabar ye..aku pun doakan ko akan rasa apa yg aku rasa ni..lmbt ke cepat, smua tu Allah yg tentukan..kang mintak sorang, dpt skali 3, mana tau kan? aku doakan yg terbaik utk smua..