Sunday, November 13, 2011

baru pas layan movie..baby tdo..

aku dgn MR br pas layan movie..
MR xda layan mana pun..
dia sambil tgk movie kat lappy, sambil main game bola kat PS3 dia..
aku l,ayan sorang-sorang je lar senanya..
baby dlm perut pn tdo time aku layan movie td..

tadi aku start layan ceta Klip 3gp..
ceta ni pada pendapat aku mmg xrugi lar MR upload..
tapi kan rugi kalau g tgk kat pawagam or beli cd cetak rompak..
hehehehe..
giler xbest langsung..

pas abeh Klip 3gp, aku cont movie Karipap2 Cinta..
ceta ni pn bagi aku xda lar best mana..
tapi best sket lar dari klip 3gp..
pas abeh 2 movie ni, aku pn xtau dah nak tgk movie apa..
last2 online je..
hehehhehe...
MR ngah main PS3 lagi..




No comments: