Friday, November 18, 2011

jubah dah siap..or tempah??

next month konvo sampai skrg blom decide nak pakai baju apa?
MR suh pakai jubah/hajaba..
ok lar kot utk aku yg pregnant ni..
tapi skrg yang jadi masalah, nak cari yang siap or tempah?
klu bli siap, muat ke dgn aku yg tinggi ni?
perut pun makin membolat skrg ni..
ada size ke?

kalau nak cari kain and tempah, sempat lagi ke?
xmahal ke?
nak buat design macam mana ye?
pening..pening..

No comments: