Friday, November 4, 2011

"SEGMEN>SAYA KOMEN BLOG ANDA"



nak kena komen ke blog farhanah yg dah kiut miut tu?
xpyh lar kot..
mcm xsesuwei je..
kita serahkan pada yg pakar utk komen..
hehehehe..
sy budak br belajar lg..

OK, DONE!


1 comment:

FarhanahAdzlan said...

terima kasih kerana sudi join..saya sangta hargainye=)
saya bagi pendapat ye pasal blog ni~

header rasanya boleh buat yg menarik lg..sbab orang datang blog kita first skali dia akan tengok header dan dr situ dia akan buat ksimpulan~

tulisan ada saya lihat ada short form..tak boleh terlalu bnyak short form takut susah dibaca oleh pembaca~

tajuk plak buat yg akan menarik pembaca untuk lihat..contoh tjuk"kucing comel" dan "kucing kau tak comel" mana yg lagi tertarik?itu contoh je=)

blog ni boleh dilawakan lg..rajin2 tengok tutorial dr blog orang lain..saya ponn buat camtu gak=)

last but not least bnyakkan blogwalking,ping entry kat group facebook,comment blog orang lain dan bnyak lg=)