Thursday, December 8, 2011

aku bukan queen control..

semalam, lepas balik kerja..
rileks-rileks dgn MR sambil tgk ceta kat tv..
then dia ceta sal kawan dia, budak grup dia ada bgtau something kat dia..
budak tu ceta kat dia, si Z ni ceta kat dia yang selepas MR kawen dgn aku, susah nak ajak MR kuar makan..
sebelum kawen boleh je ajak kuar makan..
dia kata, MR takut nak kuar sbb takut kat aku..
aku rasa nak gelak je..

aku tanya kat MR, betul ke dia takut kat aku?
dia pun gelak ja..
si Z ni pun dah kawen..
suami dia satu opis dgn aku dan satu grup lagi..
MR pun pelik, selama ni xda pulak dia ajak MR kuar makan..
kalau ajak pun, mmg MR xmau..
bukan takut dgn aku, tapi si Z ni isteri org kan?
xkan dia nak kuar dgn isteri org??

aku xfaham betul kenapa si Z ni nak bercerita bukan-bukan hal kitorang kat org lain?
apa yang dia dapat ntah..
rasa nak je pi jumpa dia dan bagitau yang aku ni bukan mcm dia, queen control..
dari sebelum kawen lagi, dia mmg xbagi suami dia cakap pun dgn perempuan lain yang sebaya atau muda dari suami dia..
suami org sedia maklum hal tu..


aku xkesah langsung kalau sesiapa pun ajak suami aku kuar makan..
ye lah, xkan kuar dgn kawan-kawan opis pun xboleh kan?
itu pun kalau MR nak lah..hehehee
tapi aku tau dia mmg xkan nak punya..
tambah-tambah kalau nak kuar berdua..
lagi dia xmau..
so, kepada si Z tu, jgn lah suka cakap hal bukan-bukan pasal rumahtangga kitorang ni..
aku bkn jenis mcm ko..
QUEEN CONTROL  !!!!!

No comments: