Saturday, December 3, 2011

another appoinment 4d scan..

semalam selepas berdiskusi dgn MR mengenai scan 4d, kitorang decide nak repeat lg skali..
kali ni kitorang plan nak buat kat ampang lak..
buat dgn sonographer jezz yang kwn2 kat RH rekemen tu..
so, appoinment on 17th dis 2011 at 8pm..
location at klinik fatimah, ampang..

jezz ada bgtau dlm sms dia kat aku..
klu time scan tu xnampak muka baby, no charges..
so, kitorang pun setuju la..
aku konvo sesi petang 17 dis..
abeh je konvo, kena terus gerak ke ampang lar gayanya..
hope time tu baby yang ensem ni nak lar tunjuk muka dia dgn jelas kat mama dgn abah dia..
rindu betul kat baby..




No comments: