Thursday, December 15, 2011

macam mana nak letak comment kat dalam blog??

aku dah xtau nak setting macam mana lagi kat blog aku ni..
aku dah buat kak bui ajar ni..
tapi kenapa kat blog aku ni still xboleh nak letak post a comment kat bawah entry aku ni..
kalau nak tengok comment, kena klik dulu kat title entry tu, baru boleh nampak post a comment..
mcm mana nak buat ni?
blog orang lain ada je comment kat bawah tiap2 entry..
argghhhh...
tension dah ni..
ada sapa2 boleh tolong aku x?