Saturday, December 3, 2011

mak dah nak balik kedah..

next week mak dah nak balik kedah..
maybe balik ari selasa malam..
tiket bus blom beli lagi..
ikutkan mak dia nak balik ahad malam..
tapi aku mintak mak stay sampai selasa malam..
bukan apa, kalau balik awal2 pun, mak sorang2 je kat umah..
adik aku yang no dua tu ada kursus kat poli shah alam sampai 9hb..
adik yang bongsu memang nak stay kat umah aku sampai aku konvo nanti..
so, kalau balik awal2 pun xdak sapa kat umah..
baik mak stay je kat rumah aku kan??

No comments: