Monday, December 5, 2011

sedih nak tinggalkan suami selama 2 bulan..

tadi msg-msg MR..
bgtau dia yang aku rasa xsggp nak balik kedah berpantang kat sana..
rasa xsanggup nak berjauhan sejauh itu dari dia..
rasa xsampai hati xjumpa dia lama-lama..
belum penah berjauhan dari MR sejak berkahwin..
rasa nak berpantang sendiri kat JB..

sedih sangat bila fikir dah makin sampai masa nak berjauhan dgn MR..
sampai sebak je rasa..
huhuhu...

4 comments:

ashra said...

samalah kita.
walaupun saya ni tak lah jauh,setakat johor KL je..
tapi mmg tak sanggup nak jauh2..

dua kali pantang,sebulan je kat johor.pastu terus balik sini...hehe..susah2 jaga anak,syiok bila ada suami di sisi..

kalu tak,anak menangis,kita pun ikut nangis sbb rindu kat suami..huhu.

Cho Zila said...

yer ker.. akakni masa dalam pantang kat kampung happy giler keh! keh! tak senonohkan... takper demi kebaikan diri sendiri...
serius cakap akak suka blog sheila sebab nampak cute sangat dan suka gak header dia.. kat mana nak dapat header comel sangat gitu...

Sheila Radzi said...

kak ashra: tu lar kan akak? biar susah senang jaga anak, suami ada di sisi..memang sedih betul bila dok pikir2..sampai radzi pun marah dok pikir bukan2..huhu..tapi memang xsggp nak jauh dari dia lah..

Sheila Radzi said...

kak zila: best memang best sebab dapat balik kg kita,dok dgn mak mcm bujang2 dulu..tapi saya ni dah terlebih manja dgn suami, tu yang ngada lebih tu..

tima kaseh ye akak suka blog ni..saya ni xpandai pun nak hias blog..tu yg simple je tu..header ni amek kat blog lysa faizureen rasanya..heheheh