Tuesday, December 20, 2011

terpaksa naik bas..

baru lepas dapat kol dari airasia..
selepas 35 weeks pregnancy, TIDAK dibenarkan naik flight dah..
huhu..
macam mana nak balik kedah untuk bersalin nanti??
xlarat aku nak naik kereta..
jb-kl pun rasa terseksa dah..

mula-mula kol airasia cakap dgn PR dia, dia kata boleh..
cuma kena dapatkan surat dari doc..
then tetibe dia kol balik bgtau dia silap bagi info..
selepas 35 weeks dah xboleh naik flight dah..

terpaksa lah balik kedah nanti naik bas je..
naik bas lagi selesa dari naik kereta..
lagipun kalau jadi apa-apa, suami ada..
kalau naik kereta, mana dgn MR nak drive lagi..

No comments: